Sporttilainaamo

Lehdistötiedotteet // Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 12.4.2018

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 12.4.2018

11.4.2018 klo 23:06

Kuopion Bellanrannassa toimiva Sporttilainaamo sai jätti lahjoituksen Kuopion Kaupunkikeskustan Kehittämisyhdistykseltä. Kaupunkikeskustan Kehittämisyhdistys tukee Sporttilainaamon toimintaa huomattavalla määrällä talviurheiluvälineitä.

Talvitorin aikaan Kahvila-Ravintola Salacavalassa toimi veloitukseton luistinlainaamo, johon kerättiin lahjoituksina käytettyjä aikuisten ja lasten luistimia sekä kypäriä. Näistä urheiluvälineistä kaikki Kuopiolaiset pääsivät nauttimaan täysin ilmaiseksi koko Talvitorin ajan.

”Nyt kun Talvitori väistyi kevään tieltä päätimme laittaa hyvän kiertoon ja lahjoitimme koko varustepotin eteenpäin juuri avattuun Sporttilainaamoon”, Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen toiminnanjohtaja Tilla Martikainen kertoo.

”Olemme todella kiitollisia lahjoituksesta. Tällä luistin määrällä voimme hyvin toivottaa jo ensi talvenkin tervetulleeksi”, iloitsee Sporttilainaamo idean takana oleva Krista Kinnunen.

”Lapset kasvavat isoiksi välineistä ja aikuiset kyllästyvät lajeihin helposti. Kokemuksemme mukaan ihmiset ovat erittäin onnellisia, kun he voivat lahjoittaa tuotteita meille. On aina parempi vaihtoehto lainata välineitä juuri sille ajalle kun niitä tarvitsee – siinä säästää sekä ympäristöä että omaa lompakkoa ja parhaimmassa tapauksessa löytää itselleen uuden harrastuksen”, Kinnunen jatkaa.

Huhtikuun alussa avattu Sporttilainaamo tarjoaa kaikille kuopiolaisille mahdollisuuden lainata urheiluvälineitä ilmaiseksi. Saatavilla on mm. suksia, luistimia, lasketteluvarusteita ja kesää ajatellen golf mailoja ja rullaluistimia. Sporttilainaamon tavoitteena on harrastuksen aloittamisen ja yleensäkin liikkumiseen liittyvien esteiden poistaminen.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Bellanrannan Kehittämisyhdistys ry
Krista Kinnunen puh. 0504011316

Sporttilainaamo, Bellanranta
Siikaranta 9 70500, Kuopio
krista.kinnunen@bellanranta.fi